Η αναμέτρηση της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β Εθνικής, μεταξύ Μακεδονικού και ΜΓΣ Γέφυρας, δεν παύει να αποτελεί μια σπουδαία περίσταση, αφού διακυβεύεται το γόητρο – και το πλεονέκτημα έδρας – της πρώτης θέσης!

Οι «πράσινοι» ισοβαθμούν με τους «πορτοκαλί» στην πρώτη θέση και ο νικητής κατακτά την κορυφή!

Σε αυτήν την ιστορική περίσταση, λοιπόν, η διοίκηση του Μακεδονικού επέλεξε να βραβεύσει μια από τις ιστορικότερες φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας της, τον Δημήτρη Ντισλή!

Ο αρχηγός Δημήτρης φόρεσε τα πράσινα από το 2015 ως το 2018, για να αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στη Γ’ Εθνική και να πανηγυρίσει το 2018 την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Νεαπολίτες, καταγράφοντας συνολικά 76 συμμετοχές!

Ήταν πρωταγωνιστής όπου κι αν αγωνίστηκε, γιατί η ψυχή, η τεράστια καρδιά του και το πάθος του για ζωή και μπάσκετ, παρέσυραν στο διάβα τους όποιον κι αν βρισκόταν γύρω του. Το ήθος, η αξιοπρέπεια, το μέτρο και ο σεβασμός που είχε για το άθλημα και τα πρόσωπα που το ορίζουν και το «γεμίζουν» ήταν ανεπανάληπτα.

Ο Ντισλής αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, βοηθώντας τον ΓΑΣ Βασιλικών να πετύχει πέρυσι την άνοδο στην Γ Εθνική και να καταγράψει φέτος πορεία πρωταθλητισμού!