Βρετανική μάχη στον 2ο όμιλο του Euro 2016

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Πέρασε η χθεσινή προτεινόμενη τριάδα με το τέρμα του Παγιέτ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων !!! Όλα τα βλέμματα στραμμένα το απόγευμα της Πέμπτης στην βρετανική μάχη ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία εκεί όπου οι δηλώσεις των παιχτών των δύο ομάδων έχουν δυναμιτίσει το κλίμα πριν την έναρξη του αγώνα.
pempti_16_6_a
Φαβορί η Ουκρανία θέλει τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην Β.Ιρλανδία και τέλος Γερμανοί και Πολωνοί ξεκίνησαν με το δεξί στο 3ο όμιλο θα βρεθούν αντίπαλοι στην βραδινή αναμέτρηση. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

paizontasamuna_infobasket515.ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ (16:00)
Stade Bollaert-Delelis (Lens) Χωρητικότητα 38223
Η Αγγλία δεν κατάφερε να σπάσει την κατάρα που την θέλει να μην κερδίζει σε πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης, παρότι προηγήθηκε με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Ντάιερ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχθεί το τέρμα της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Οι Ουαλοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την πολύ καλή ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά με κατοχή της μπάλας, έχοντας το μεγάλο της αστέρι Γκάρεθ Μπέιλ σε πολύ καλή μέρα πήραν τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην Σλοβακία.
516. ΟΥΚΡΑΝΙΑ-Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ(19:00)
Parc Olympique Lyonnais (Lyon) Χωρητικότητα 59.186
Η ομάδα της Ουκρανίας έδειξε ότι είναι πολύ καλή στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων δεν κατάφεραν όμως οι παίχτες της να βρουν δίχτυα και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα. Η νίκη για την υπόθεση πρόκριση απέναντι στους Β.Ιρλανδούς είναι επιτακτική ανάγκη και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.
Σίγουρα στο ποδόσφαιρό όλα γίνονται αλλά η εικόνα της Β.Ιρλανδίας δεν μας αφήνει υποσχέσεις ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φοβήθηκε αγχώθηκε και δεν εκμεταλλεύτηκε τα δυνατά της στοιχεία (στημένες φάσεις, σωματική δύναμη).
511. ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ (22:00)
Stade de France (Saint-Denis) Χωρητικότητα 81.338
Τα πάνστερ κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στους Ουκρανούς έχοντας καλή απόδοσή σε όλο το ενενηντάλεπτο. Ενα θετικό αποτέλεσμα στην σημερινή μάχη με την Πολωνία θα τους φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου.
Οι Πολωνοί κυριάρχησαν απέναντι στην Β.Ιρλανδία δεν κατάφεραν όμως να πάρουν την νίκη με ευρύ σκορ. Μην ξεχνάμε στην προκριματική φάση οι δύο ομάδες ήταν στον ίδιο όμιλο έχοντας από μία νίκη (2-0 εντός οι Πολωνοί) και (3-1 εντός οι Γερμανοί).
Διαβάστε τις προτάσεις μας συνοπτικά:

pempti_16_6_b
Πλήρης ανάλυση των αγώνων, αποστολές των ομάδων και ειδικά στοιχήματα στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.