«Βόμβα» με τα μόρια των νεαρών αθλητών στα πανελλήνια πρωταθλήματα!

Σε μία αποκάλυψη βόμβα, προχωρά το Sportime.gr, καθώς αποκαλύπτει ότι οι νεαροί αθλητές των πανελληνίων πρωταθλημάτων κινδυνεύουν να χάσουν τα μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις, όσο υπάρχει διοίκηση πρωτοδικείου στην ΕΟΚ! Όπως αποκαλύπτει, θα πρέπει να γίνει τροποποίηση στην προκήρυξη προκειμένου να είναι εφικτή η διεξαγωγή τους. Όμως εδώ υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα. Με βάση το νόμο για την περίοδο 2020- 2021 δεν μπορεί να κάνει τροποποίηση στην προκήρυξη καμία προσωρινή διοίκηση. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν γίνουν εκλογές στις 30 Μαΐου τότε τα πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων και εφήβων είναι σε αμφιβολία. Για τη διοίκηση πρωτοδικείου δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα, με βάση το νόμο, να τροποποιήσει την προκήρυξη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να μπορέσει να αλλάξει η προκήρυξη, να προσαρμόσουν τα πρωταθλήματα στα δεδομένα που επικρατούν, και τελικά να διεξαχθούν, θα πρέπει η ΕOΚ να έχει μόνιμη διοίκηση. Και όχι προσωρινή όπως είναι τώρα.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα καθώς αγγίζει νεαρούς αθλητές, το μέλλον δηλαδή της χώρας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κίνδυνο να χάσουν τη μοριοδότηση μέσα από τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ…