Βύρλας: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Δύσκολη αποστολή έχουν το Σάββατο (3.30μ.μ.) οι Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ στην Ζάκυνθο, εκεί όπου αντιμετωπίζουν την ΑΓΕΖ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Για το παιχνίδι, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ και φυσικά του «μητρικού» Εσπερου μίλησε ο Παναγιώτης Βύρλας, με τις τοποθετήσεις του 18χρονου σέντερ να έχουν ως εξής: 

– «Η ομάδα μας διαθέτει νεανικό ρόστερ, οπότε είναι λογικό η πορεία μας να έχει μεταπτώσεις. Ομως το σημαντικό είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και σε κάθε αγωνιστική προσπαθούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών».

– «Η αλήθεια είναι ότι ο τραυματισμός που αντιμετώπισα στο ξεκίνημα της σεζόν, καθυστέρησε κάπως την προσαρμογή μου στην ομάδα. Όμως, το κλίμα στον Σύλλογο είναι πολύ καλό και κάθε αγωνιστική που περνάει ενσωματώνομαι όλο και περισσότερο και προσπαθώ να βοηθήσω και τον Εσπερο ΑΟΠΑ και τους Νέους Εσπερου ΑΟΠΑ να πετύχουν τους στόχους τους».

– «Με τις τελευταίες νίκες που πέτυχαν οι Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, η ομάδα απέκτησε καλή ψυχολογία. Τα θετικά αποτελέσματα, μας βοήθησαν να ξαναβρούμε ρυθμό. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Ετσι θα γίνει και στο παιχνίδι με την ΑΓΕ Ζακύνθου, η οποία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα».