Βύρλας: «Ματς με χαρακτήρα τελικού»

Με ανεβασμένο το ηθικό, ο Εσπερος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (17/03) την Καλαμάτα σ΄ενα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο. «Ο στόχος μας είναι να χτυπήσουμε και να πάρουμε νίκες σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορέσουμε ανεξάρτητα την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Παναγιώτη Βύρλα στο επίσημο σάιτ του συλλόγου…

-Μπορεί η νίκη επί της Αχαγιάς’82 να αποτελέσει την αρχή για να βγει η ομάδα από τα δύσκολα;

«Σίγουρα είναι μια νίκη που μας έδωσε αυτοπεποίθηση και θα μας δώσει την ώθηση που απαιτείται για να κυνηγήσουμε και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

-Τι δεν πήγε καλά στο διάστημα των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων;

«Τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά τα οποία χάθηκαν λόγω απειρίας. Είχαμε και ατυχίες με τραυματισμούς και απουσίες. Προσωπικά ταλαιπωρήθηκα από ένα διάστρεμμα που με κράτησε πίσω αρκετό καιρό με συνέπεια να μη μπορέσω να προσφέρω όσο και όπως θα ήθελα την προσπάθεια της ομάδας».

-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι με την Καλαμάτα’80 που ακολουθεί;

«Σίγουρα είναι δύσκολο , αφού ειδικά στην έδρα της η Καλαμάτα’ 80 παρουσιάζεται αρκετά δυνατή. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

-Μετά την διακοπή θα παίξετε σε 8 ημέρες τρία παιχνίδια με βασικούς ανταγωνιστές, Καλαμάτα’80. Ληξούρι και Κεραυνό, είναι όλη η χρονιά αυτή η τριάδα;

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για γκρουπ παιχνιδιών. Τώρα μας ενδιαφέρει μόνο αυτό που ακολουθεί με την Καλαμάτα’80, το οποίο έχει χαρακτήρα τελικού. Όταν έρθει η ώρα θα μπορούμε να μιλήσουμε και να σχολιάσουμε τα επόμενα, στα οποία η ομάδα πρέπει να δείξει το χαρακτήρα της».