Β. Στοάκης: “Κάποιες φορές οφείλεις να γίνεις η αλλαγή που θες να έρθει…”

“Κάποιες φορές οφείλεις να γίνεις η αλλαγή που θες να έρθει… “, αναφέρει ο Βασίλης Στοάκης, εξηγώντας έτσι σε μία ντουζίνα λέξεις το λόγο που μαζί με τον Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής. Οι δύο προπονητές στην αρχή της σεζόν είχαν αποφασίσει να βάλουν… πλάτη για να μην διαλυθεί το αντρικό της ΑΕ Κομοτηνής, αλλά όπως τονίζει σε ανάρτηση που έκανε “Θεωρήσαμε μαζί με τον Μουράτ ότι δεν έχουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω αγωνιστικά”.

Οι δυό τους φάνηκε ότι δεν είχαν άλλες… αντοχές, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω ώστε αγωνιστικά να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Και μία αλλαγή ήταν επιβεβλημένη, με τους Στοάκη και Τσαούς να επιλέγουν να φύγουν εκείνοι για να επέλθει και το απαραίτητο “ηλεκτροσόκ”, που ενδεχομένως θα αφυπνίσει την ΑΕ Κομοτηνής στις επόμενες αγωνιστικές. Όπως πάντως επισημαίνει ο Στοάκης οι ιδέες που εκείνος “έτρεξε” εκτός παρκέ (επικοινωνιακό κομμάτι, μάρκετινγκ κλπ), θα συνεχίσουν να “λειτουργούν”, ενώ καταλήγοντας ευχήθηκε η οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής να πανηγυρίσει την άνοδο του τμήματος βόλεϊ στην Α1…

H αναρτηση του προπονητη της ΑΕ Κομοτηνής έχει ως εξής:

“Κάποιες φορές οφείλεις να γίνεις η αλλαγή που θες να έρθει.. όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος. Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στους πάγκους του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής από το 2013, καθώς θεωρήσαμε μαζί με τον Μουράτ ότι δεν έχουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω αγωνιστικά.

Δυστυχώς όλα αυτά που αντιμετωπίσαμε φέτος δεν είχαν προηγούμενο, ωστόσο βάλαμε μαζί με τον Μουράτ τους εαυτούς μας σε μια επίπονη διαδικασία για να μην διαλυθεί το ανδρικό τμήμα, όταν είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και η ομάδα θα βγει υγιής και όλα θα στρώσουν. Η ιστοσελίδα και τα social media θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ο τομέας της προβολής και του marketing θα συνεχίσει να παίρνει άριστα, κατά γενική ομολογία από όλους.

Είμαι βέβαιος πως η φετινή μας θυσία να αποφέρει καρπούς τα επόμενα χρόνια και εύχομαι όλη η οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 βόλεϊ ανδρών φέτος”.

.
Διαβάστε ακόμη…