Γαλάνης: «Επιμονή και αφοσίωση στη δουλειά»

Ο Πιερικός Αρχέλαος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα καθώς στις Σέρρες ηττήθηκε από τους Ικάρους. Ο Δημήτρης Γαλάνης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του.

«Δεν ήμασταν τόσο κακοί στο παιχνίδι με τους Ίκαρους, ήμασταν άστοχοι και μετά νευρικοί και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά με την είσοδο δυο έφηβων μας. Δεν πειράζει. Πρέπει και αυτά τα παιδιά να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Είχαμε μια πολύ δύσκολη σειρά με Αρκαδικό, Πάτρα και Ίκαρους εκτός και Ελευσίνα εντός. Επιμονή και αφοσίωση στη δουλειά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γαλάνης, ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός της αποστολής, Δημήτρης Πόδας ανέφερε:

«Σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στους τελευταίους αγώνες, περιμέναμε στο παιχνίδι κόντρα στους Ίκαρους να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Αυτό δεν συνέβη, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζει την προσήλωση στους στόχους μας. Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στο Πέραμα είναι, θεωρώ, καθοριστικής σημασίας και πρέπει να συγκεντρώσουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και σκέψη σ΄ αυτό».