Γερομιχαλός έφυγε, Γερομιχαλός ήρθε στη ΝΕΜ

Δεν θα μείνει χωρίς Γερομιχαλό η ΝΕΜ τη νέα σεζόν. Μπορεί ο Δημήτρης να μην φορέσει τη φανέλα του συλλόγου από τη νέα χρονιά, όμως ο αδελφός του ο Πέτρος θα βρίσκεται στα Μέγαρα ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη γραμμή των ψηλών. 

Η ανακοίνωση:

«Γερομιχαλό είχαμε, Γερομιχαλό ξαναέχουμε!

Και αφού τον ανακοίνωσε ο «τρελός» στην Arena, την ώρα της Τελετής Λήξης του 4ου «Γιώργος Παπαγιάννης» και αφού το «αμολύσαμε» και στα social media εχτές, ως «επί του πιεστηρίου» ήρθε η ώρα να το ανακοινώσουμε και επίσημα:

Ο Πέτρος Γερομιχαλός φοράει πλέον στο στήθος τη «φλόγα»!
Ο δίδυμος αδερφός του Δημήτρη (που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα μας την προηγούμενη διετία συνεισφέροντας τα μέγιστα στο double της σεζόν 21-22 αλλά και στην πρώτη παρουσία μας στην Elite League) είναι 29 ετών, έχει ύψος 2,03μ και καλύπτει με ευκολία και τις δύο θέσεις των ψηλών.
Ξεκίνησε την πορεία του στα παρκέ από την πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη και πήρε τα πρώτα του μαθήματα στο «σχολείο» του Άρη κατακτώντας δύο πανελλήνια πρωταθλήματα σε επίπεδο εφήβων.
Τα πρώτα του επαγγελματικά παιχνίδια τα έκανε με τους Μαχητές Πεύκων.
Από το 2015 και για 4 χρόνια αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πατρών, τον οποίο οδήγησε από την Elite League/Α2 στην Basket League και έλαβε με τους Πατρινούς τις πρώτες εμπειρίες του από το κορυφαίο μπασκετικό επίπεδο στην Ελλάδα.

Το 2019 μετακόμισε στο Λαύριο, με το οποίο έζησε τις μάχες των τελικών της Basket League το 2021 και την ευρωπαϊκή πορεία στο BCL.
Την περασμένη σεζόν μέτρησε 6,2 πόντους, 3,3 ασίστ και 1,5 ασίστ ανά αγώνα σε 20 συμμετοχές στην Basket League.
Καλωσορίζουμε τον Πέτρο Γερομιχαλό στη “NEM big family” με το όνειρο να προσφέρει όσα ο αδελφός του, ίσως και περισσότερα!
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πέτρος Γερομιχαλός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ΝΕΜ. Ο τρόπος που με προσέγγισε ο κόουτς Μάνταλος και η διοίκηση δεν μου άφησε κανένα περιθώριο να αρνηθώ. Είχα ακούσει από τον αδερφό μου πολύ καλά λόγια για την ομάδα, τα είχα δει και μόνος μου όποτε ερχόμουν να δω αγώνες από κοντά.
Η ατμόσφαιρα και η στήριξη από τον κόσμο μου είχαν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Ανυπομονώ να έρθω στα Μέγαρα και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ζήσω από κοντά την εμπειρία της NEM BC Arena και κυρίως να πετύχουμε τους στόχους μας».
Elite dreams are made of flame!».