Γερομιχαλός: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

geromixalos_dimitrisΜεγάλη νίκη, που τους διατηρεί “ζωντανούς” στο κυνήγι της αποφυγής των πλέι άουτ, πήραν οι Μαχητές επί του Δούκα. Πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποίησε ο Δημήτρης Γερομιχαλός, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη της ομάδας του αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Προμηθέα.

-Δημήτρη, πήρατε μία μεγάλη νίκη επί του Δούκα και αυξήσατε τις πιθανότητές σας για την αποφυγή των πλέι άουτ. Πιστεύεις στο τέλος θα τα καταφέρετε;

«Πρέπει πρώτα να πάρουμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε και ίσως το ένα εκτός, για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Δεν είναι εύκολο αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Τώρα έχετε ένα εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το ροζ φύλλο;

«Ο Προμηθέας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, έμπειρη και με ταλέντο. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να παίξουμε ως ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα».

-Πως βλέπεις να εξελίσσεται η μάχη για την άνοδο; Ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα πάρει το απ’ ευθείας εισιτήριο και σε ποια δίνεις περισσότερες πιθανότητες για το δεύτερο;

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, η Κύμη είναι σε πλεονεκτική θέση. Στα πλέι όφ όμως, όλα μπορούν να συμβούν. Ο Φάρος νομίζω είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά θα δείξει, δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα».