Γεωργίου και Παπανικολάου, οι νέες μεταγραφές του Μανδραϊκού

Ο Μανδραϊκος ξεκίνησε το σχεδιασμό του εν όψει της νέας χρονιάς και οι πρώτες του κινήσεις αφορούν το… μέλλον! Ετσι, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ, Φώτη Γεωργίου, αλλά και του νεαρού Δημήτρη Παπανικολάου. 

Οι ανακοινώσεις:

«Η ομάδα μας ξεκινάει τον κύκλο των μεταγραφών με έναν ελπιδοφόρο αθλητή των ΦΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Ο 20χρονος γκαρντ(1,88) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Β’ Εθνική με την Κόρινθο έχοντας 4,9 πόντους και 22 εύστοχα τρίποντα σε 27 παιχνίδια, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Ο Φώτης ξεκίνησε από το παιδικό του Γαλατσίου και στη συνέχεια έπαιξε στο Εφηβικό της ΑΕΚ και στο Αντρικό/ Εφηβικό του Απόλλων Σμύρνης, αλλά και στη Γ’ Εθνική με τη Νέα Ιωνία.
Η Οικογένεια του Μανδραϊκου των καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά προπάντων με υγεία. MANDRAIKOSBC#RAMS».

«Ένα δικό μας παιδί που όλο το μέλλον του ανήκει, ο Δημήτρης Παπανικολάου θα είναι και την φετινή αγωνιστική περίοδο συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ομάδας μας στη Β Εθνική για 4η συνεχόμενη χρονιά. MANDRAIKOSBC#RAMS».