Γεωργαντζάς: «Δεν θα πω ούτε αντίο ούτε θα τα ξαναπούμε..»

Επειτα από πέντε χρόνια μετά το… βιβλίο ολοκληρώθηκε! Ο Κώστας Γεωργαντζάς δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Τιτάνων Παλαμά καθώς επαγγελματικοί λόγοι τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από την οικογένειά του. 

Ο ίδιος μέσα από το επίσημο γκρουπ του συλλόγου, γνωστοποίησε αυτήν την εξέλιξη, αποχαιρετώντας την ομάδα, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δίπλα του την τελευταία πενταετία. 

Αναλυτικά:

«Ολα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Ενας κύκλος έκλεισε μετά από πέντε χρονιά με ωραίες και άσχημες καταστάσεις και στιγμές για μένα… Εγω κρατάω μόνο τα ωραία… Δεν κρατάω κακία σε κανέναν ότι και να έχει γίνει… Απο τον πρώτο χρόνο μέχρι και τώρα….  Ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου… Aπό τον πρώτο όπως ήταν ο Βάιος Τσουπος που με έφερε στην ομάδα μέχρι και τους τελευταίους της νέας διοίκησης Νικήτα και Μαγαλιο… Ενα τεράστιο ευχαριστώ που ότι και να πω ξέρω δεν υπάρχουν λόγια να δείξω πόσο θέλω και μπορώ να τον ευχαριστήσω είναι τον δήμαρχο του Παλαμά, είναι τιμή του Παλαμά που έχει τέτοιων ΑΝΘΡΩΠΟ για δήμαρχο… ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….ΗΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ….ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΣΕΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ… ΧΑΑΧΑΧ… Ενα μεγάλο Ευχαριστώ στον ΝΟΥΛΑ που δεν σταματά να βοηθά αυτήν την ομάδα…. Φεύγω για επαγγελματικούς λόγους γιατί δεν μπορώ να ακολουθώ ταξίδια και υποχρεώσεις εθνικών κατηγοριών. Δεν θα πω ούτε αντίο ούτε θα τα ξαναπούμε. Ο Παλαμάς για μένα είναι οικογένεια μου. Εχω αποκτήσει φίλους εκεί που δεν μπορώ να ξεχάσω. Καλή συνεχεία σε όλους… ΤΙΤΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΙΤΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ….»