Γεωργατζάς: «Η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σωτηρία της ομάδας»

Το πρώτο της αγώνα στη Β’  Εθνική έδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας στον οποίο όμως γνώρισε την ήττα στο Σχηματάρι. Ο Κωνσταντίνος Γεωργαντζάς μίλησε για την αναμέτρηση αυτή, σχολίασε το πως είναι να αγωνίζεσαι ξανά έπειτα από ένα χρόνο, αλλά και τη Β΄ εθνικη. 
 Πως ένιωσες που μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο βρέθηκες ξανά σε αγωνιστικό χώρο;
«Ήταν παράξενο συναίσθημα για μένα όπως και για όλους τους αθλητές που παίξαμε πάλι επίσημο παιχνίδι μετά από τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία.
 Γνωρίζουμε ότι η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σωτηρία της ομάδας που είναι νεοφώτιστη και πόσο μάλιστα μία έδρα με τους φιλάθλους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Τι έχεις να τους πεις ή να τους ζητήσεις σήμερα;
Στους οπαδούς μας θα ήθελα να πω ότι είναι ο παίχτης που ποντάρουμε ότι θα μας βοηθήσει να σωθούμε. Σε αυτούς ποντάρουμε όπως και αυτοί σε μας».

Ως έμπειρος παίκτης γνωρίζεις τις δυσκολίες που υπάρχουν σε μια τόσο καλή κατηγορία με έμπειρους και γνωστούς παίκτες, μεγάλα μπάτζετ… Τι πρέπει να αποφύγει η ομάδα για να είναι και τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική;
«Η ομάδα πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη και από άτυχα αποτελέσματα όπως μέσα στο Σχηματάρι. Ήταν ένα ματς που μας δείχνει πως η κατηγορία δεν είναι ούτε Γ’  Εθνική ούτε Τοπικό Πρωτάθλημα. Πρέπει να σωθούμε και να σταθεροποιηθεί η ομάδα στη Β Εθνική.
Η Β’   Εθνική χρειάζεται ομάδες όπως η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ γιατί μπορεί να μην ξεχωρίζουν για το αγωνιστικό, αλλά ξεχωρίζουν και δεν συγκρίνονται με καμία άλλη ομάδα για τους οπαδούς».

Τραυματισμοί, αλλαγές στα φιλικά, υγειονομικά πρωτόκολλα και πολλά ακόμη που έφερε ο covid. Πόσο δύσκολη αλλά και παράξενη θα είναι η φετινή Β Εθνική; Αλλά και γενικά ο Αθλητισμός;
«Η Β’   Εθνική φέτος έχει πολύ καλές ομάδες. Σε αυτή θα βρεις και παίκτες που έχουν αγωνιστεί ακόμα και Α1. Αυτό όμως που ξέρουμε καλά είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να βλέπουν οι φίλαθλοι μας μια ομάδα που μάχεται».

Στις Χαρές και τις Λύπες μαζί;
«Στις χαρές και στις λύπες μαζί…οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στις λύπες, όχι στις χαρές. Εκεί είναι που ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες».