Γιάνναρης: «Το μυαλό μας στο γήπεδο»

Τη νίκη που θα θέσει τις βάσεις για την κατάληψη (τουλάχιστον) της 6ης θέσης θα προσπαθήσει να πετύχει ο Κόροιβος απέναντι στο Ηράκλειο την Κυριακή το μεσημέρι (το ματς άλλαξε ώρα διεξαγωγής από τις 14:00 στις 12:00). Η ομάδα της Αμαλιάδας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ο Βασίλης Γιάνναρης επισημαίνει ότι «πρέπει να πιάσουμε υψηλή απόδοση για να κερδίσουμε».

Ο προπονητής του Κόροιβου χαρακτηρίζει το Ηράκλειο «μια ομάδα που χτίστηκε για την άνοδο και διαθέτει γεμάτο ρόστερ, έμπειρους και καλούς παίκτες», ενώ τονίζει ακόμα πως «πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να έχουμε το μυαλό μας μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη».

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου αγώνα η διοίκηση του Κόροιβου θα διοργανώσει λαχειοφόρο αγορά, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, μοιράζοντας ως δώρα: 1) ένα laptop αξίας 500 ευρώ, προσφορά του καταστήματος «Γερμανός» στη Ζαχάρω, 2) μια δωρεάν διαμονή 2 ατόμων για 3 διανυκτερεύσεις στο Dasos Θέρετρον στο Τρίκορφο της Ορεινής Ναυπακτίας (αξίας 400 ευρώ) και 3) ένα ποδήλατο αξίας 300 ευρώ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου στο κλειστό της Αμαλιάδας, στο ματς με το Αιγάλεω.

Πηγή: asist.gr