Γιασσάρης: «Ο Ερμής ήρθε και θα μείνει και το μήνυμα πρέπει να το λάβουν όλοι»

Για 30 λεπτά ο Ερμής Αγιάς αν και έλεγχε το παιχνίδι δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη επί του Απόλλωνα, με τους πατρινούς να παίρνουν το «διπλό».

Ο Γρηγόρης Γιασσάρης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στέλντοντας το δικό του μήνυμα…. «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πατρών για τη νίκη και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για 30 λεπτά. Σίγουρα κάποιες στιγμές δεν φανήκαμε συγκεντρωμένοι. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ. Δεν ήμασταν αμυντικά τόσο υπεύθυνοι και συγκεντρωμένοι όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά θεωρώ ότι σε εκείνο το σημείο έπαιξαν ρόλο και κάποιοι άλλοι παράγοντες.

Ο Ερμής Αγιάς ήρθε και θα μείνει. Εύκολα ή δύσκολα; Κάτω από κακές συνθήκες; Και αυτό το μήνυμα πρέπει να το λάβουν όλοι. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μας αντιμετωπίζουν σαν φτωχούς συγγενείς. Η ομάδα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο με πάρα πολύ κόπο. Και με τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών, με πρώτο τον Κόμματο, δεν θα ανεχτούμε και πρώτος εγώ να παίξει κανένας».

Από την πλευρά του ο Νίκος Οικονόμου δήλωσε. «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα στο πρώτο μέρος, την αλλάξαμε στο δεύτερο, δεχτήκαμε μόνο 25 πόντους. Συγχαρητήρια στα παιδιά και προχωράμε…».