giatrakosΣτο τέλος φτάνει ακόμη μία -επιτυχημένη- σεζόν για τη Νίκη στη Γ’ Εθνική, με την ομάδα του Αμαρουσίου να φιλοξενεί αύριο (27/4, 17:00) στο κλειστό της Κοκκινιάς (live μετάδοση από το nikiamarousiou.gr) το δυνατό Κορωπί, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι “κυανέρυθροι” θέλουν το φινάλε να έχει γλυκιά γεύση και να ολοκληρώσουν θετικά το φετινό “μαραθώνιο”, απέναντι σε μία άκρως ποιοτική και αξιόμαχη ομάδα όπως το Κορωπί…

Ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Γκόφα, Χριστόφορος Γιατράκος, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για την τελευταία φετινή αναμέτρηση της Νίκης Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα, υπογράμμισε: “Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, γι’ αυτό και θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα, ως επιστέγασμα της τρομερής προσπάθειας που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τρέξαμε ένα φοβερό σερί από τα τέλη του α’ γύρου και μετά το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και σε σύγκριση με τη συνολική παρουσία της Νίκης Αμαρουσίου στην Γ’ Εθνική όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τους πιστούς μας φίλους, στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος”, ενώ κλείνοντας επισήμανε:

“Το Κορωπί παρά τις απουσίες είναι ιδιαίτερα ποιοτικό, ισχυρό και διαθέτει εξαιρετικές μονάδες. Πλέον, διαθέτει και τον Υφαντή -που επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό του- ο οποίος είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για ομάδα άκρως ανταγωνιστική και θεωρώ ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, συνέπεια των πάρα πολλών τραυματισμών απ’ τους οποίους ταλαιπωρήθηκε φέτος και δεν την άφησαν να βρει ρυθμό. Θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, κάτι που για εμάς είναι ένα ακόμη κίνητρο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο απ’ το αυριανό ματς. Ελπίζω να γίνει καλό και όμορφο παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος. Απ’ τη μεριά μας, παρά το γεγονός ότι “κλειδώσαμε” την τρίτη θέση, τα επίπεδα προπόνησης παραμένουν στα ίδια υψηλά στάνταρ του προηγούμενου καιρού επιθυμώντας να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους…”.