Γιατράκος: «Να κλείσουμε θετικά την ήδη επιτυχημένη σεζόν»

giatrakosΗ Νίκη Αμαρουσίου ολοκληρώνει σήμερα (4/5) το όμορφο φετινό της ταξίδι με τον Αγώνα Κατάταξης κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στις 17:30 στο κλειστό του Παπάγου, επιθυμώντας το τέλος της σεζόν να έχει γλυκιά γεύση…

Εξάλλου, ο νικητής του Αγώνα Κατάταξης μεταξύ της ομάδας μας και του Κρόνου θα είναι ο 1ος επιλαχών για άνοδο σε περίπτωση που δημιουργηθεί κενή θέση στην Β’ Εθνική. Φυσικά, το έργο των “κυανέρυθρων” δεν θα είναι εύκολο καθώς φέτος η ομάδα του Αγίου Δημητρίου απέδειξε στο 2ο όμιλο Νότου ότι διαθέτει άκρως ανταγωνιστικό και ισχυρό σύνολο.

Ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Γκόφα, Χριστόφορος Γιατράκος, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για τον Αγώνα Κατάταξης με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, που θα σημάνει και το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της Νίκης Αμαρουσίου για φέτος, εξήγησε: “Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία για την Νίκη Αμαρουσίου, καθώς πετύχαμε τον πρωταρχικό μας στόχο, δηλαδή την επίτευξη της παραμονή μας το συντομότερο δυνατό -ξεπερνώντας μάλιστα τα ουκ ολίγα προβλήματα που προέκυψαν- και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Με μπόλικη δουλειά, αγωνιστική προσήλωση στο πλάνο μας, απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και άψογο κλίμα φτάσαμε μία “ανάσα” απ’ την Β’ Εθνική χάνοντας την άνοδο στις λεπτομέρειες (σ.σ. στην ισοβαθμία). Πλέον, στον Αγώνα Κατάταξης -απέναντι στον πολύ δυνατό Κρόνο Αγίου Δημητρίου- θα κυνηγήσουμε τη βελτίωση της θέσης μας στο σύνολο του Νότου της Γ’ Εθνικής και παράλληλα τη θέση του 1ου επιλαχόντα για άνοδο στην Β’ Εθνική σε περίπτωση δημιουργίας κενής θέσης”, ενώ κλείνοντας υπογράμμισε:

“Ο Κρόνος είναι αρκετά ισχυρή ομάδα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα φέτος χτυπώντας στα ίσα ομάδες που πρωταγωνίστησαν και πανηγύρισαν την άνοδο -ήτοι την Κύμη και τον Φάρο Κερατσινίου- και αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εμάς ούτως ώστε να δείξουμε την αξία μας για πολλοστή φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Θέλουμε να κλείσουμε θετικά την ήδη πανέμορφη και επιτυχημένη σεζόν για την Νίκη, γι’ αυτό και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δουλεύοντας εντατικά και θα πάμε να ευχαριστηθούμε το τελευταίο μας παιχνίδι για φέτος!”.