Γιατράς: «Οποιος επιβάλει το ρυθμό του, θα επικρατήσει»

GiatrasΜε ντέρμπι θα κλείσει η φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου νότου. Το κλειστό των Πατησίων θα φωταγωγηθεί και για 40 λεπτά θα χτυπά στον παλμό του σημαντικότερου ματς της 10ης αγωνιστικής. Τότε, Σπόρτιγκ και Προμηθέας θα φορέσουν το πιο καλό μπασκετικό τους πρόσωπο, με σκοπό να λάμψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μια ανάσα πριν την καθοριστική αυτή συνάντηση, ο τεχνικός των φιλοξενουμένων, Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στο ντέρμπι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Όμως όπως κάθε παιχνίδι εμείς θα το κοιτάξουμε διαφορετικά. Εδώ και λίγο καιρό είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών τα οποία ταλαιπώρησαν την ομάδα, όμως τα ξεπεράσαμε και μπορούμε έτοιμοι και δυνατοί να μπούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε για το «διπλό».

Υπάρχει κάτι το οποίο σας αγχώνει στο συγκεκριμένο ματς; «Όλα τα παιχνίδια θεωρώ ότι έχουν τις δυσκολίες τους. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο το οποίο θα πρέπει να μας αγχώσει αυτή τη φορά. Φυσικά ο Σπόρτιγκ είναι μια ομάδα που ο κόσμος της την ακολουθεί και την στηρίζει τόσο εντός όσο και εκτός Πατησίων. Εμείς θα πάμε εκεί και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα».

Το αβαντάζ που τυχών έχει ο Προμηθέας επί του Σπόρτιγκ: «Θα έδινα περισσότερο βάρος στους ψηλούς για την ομάδα μου. Αλλά κυρίως θεωρώ ότι όποιος καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό του αυτή και θα επικρατήσει στο τέλος». Το μειονέκτημα που τυχών έχουν οι πατρινοί επί των γηπεδούχων: «Το ότι παίζουμε εκτός έδρας».