Γιώτης Κανατσέλος: «Μου αρέσει η φιλοσοφία του Έσπερου ΑΟΠΑ»

Έναν από τους καλύτερους Ελληνες παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Πάτρα θα έχει από την φετινή αγωνιστική περίοδο στην άκρη του πάγκου του ο Έσπερος ΑΟΠΑ. Ο λόγος για τον Γιώτη Κανατσέλο, ο οποίος είναι και επίσημα ο νέος τιμ μάνατζερ της ομάδας, μεριμνώντας σε καθημερινή βάση για τα ζητήματα που αφορούν τον Σύλλογο.

«Παρακολουθώ τον Έσπερο ΑΟΠΑ πιο έντονα την τελευταία 3ετία και μου άρεσε το κλίμα και η φιλοσοφία που υπάρχουν στον Σύλλογο», δήλωσε ο Γιώτης Κανατσέλος και πρόσθεσε: «Ο Έσπερος ΑΟΠΑ αποτελείται από νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά, τα οποία αξίζει να στηριχθούν. Πρόκειται στην ουσία και για την ομάδα της γειτονιάς μου, καθώς το γήπεδο είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και κάθε μέρα πάω με τα πόδια εκεί. Συν τοις άλλοις, στον Έσπερο ΑΟΠΑ (σ. Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ και Εφηβικό τμήμα) είναι προπονητής και ο Ανδρέας Μπερδέσης, με τον οποίον γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, έχοντας υπάρξει και συμπαίκτες. Ολοι αυτοί οι λόγοι ήταν εκείνοι που με οδήγησαν στο να συνεργαστούμε με τον Έσπερο ΑΟΠΑ».

Το νέο στέλεχος της ομάδας αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας: «Οι εντυπώσεις μου από αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας είναι εξαιρετικές. Το τεχνικό επιτελείο κάνει πολύ καλή και ποιοτική δουλειά, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα φανεί και στο παρκέ όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Η φετινή ομάδα του Έσπερου ΑΟΠΑ θα αποτελείται στην πλειοψηφία της από γηγενείς και νεαρούς παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Ο Γιώτης Κανατσέλος γεννήθηκε το 1959 και τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ τα έκανε στην ομάδα της πόλης του, την ΑΓΕ Χαλκίδας. Το 1983 πήρε μεταγραφή στην Παναχαϊκή, αγωνιζόμενος σε Α2, Β΄ και Γ΄ Εθνική. Στις τάξεις της Παναχαϊκής είτε σαν παίκτης είτε και σαν προπονητής έμεινε μέχρι το 1998, με μια μικρή διακοπή το 1991, όταν επέστρεψε για λίγο στην Χαλκίδα. Στους «κοκκινόμαυρους» επέστρεψε στα τέλη της 10ετίας του 2000, ως τεχνικός σύμβουλος, όταν κόουτς στην ομάδα ήταν το σημερινό μέλος του σταφ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Μπερδέσης.

.
Διαβάστε ακόμη…