Γκίμας: «Πίστεψα ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε», Μυριούνης: «Παλεύουμε να μπούμε στην τετράδα»

Αλώβητο έφυγε από τη Βέροια, το Αγρίνιο επικρατώντας του Φιλίππου. Μετά το τέλους του αγώνα, οι δύο προπονητές Χρήστος Μυριούνης και Δημήτρης Γκίμας μίλησαν για την αναμέτρηση σχολιάζοντας την εξέλιξή της.

Ο Χρήστος Μυριούνης δήλωσε : «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας και στον φίλο τον Δημήτρη Γκίμα για την φιλοξενία σήμερα εδώ στην πόλη και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει εδώ και πολλά χρόνια και να ευχηθώ καλή συνέχεια. Είναι μαχητής και θα παλέψει μέχρι τέλους και εύχομαι στο τέλος να καταφέρει παραμείνει στην κατηγορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι από την πλευρά μας είχαμε έρθει πολύ διαβασμένοι και αποφασισμένοι και θέλαμε να κάνουμε ακόμη ένα διπλό αφού παλεύουμε να μπούμε στην τετράδα που είναι και ο στόχος μας. Ξέραμε ότι το παιχνίδι για την ομάδα του Φιλίππου ήταν τελικός, ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος και καταφέραμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη η οποία μας δίνει τεράστια ψυχολογική δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Γκίμας  σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και στον κόουτς Μηριούνη. Χαίρομαι γιατί το Αγρίνιο είναι μια επαρχιακή ομάδα που κάνει βήματα και θέλει να κάνει το άλμα παραπάνω.  Τους εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνιση της ομάδα κατά ¾ . Δεν είναι εύκολο να παίξουμε σαράντα λεπτά πολύ δυνατά. Το Αγρίνιο παρουσιάστηκε πολύ καλό στην αρχή και πήρε μια διαφορά. Πίστεψα ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Πλησιάσαμε αρκετά όχι όμως τόσο όσο χρειαζόταν για να πάρουμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ συγκινημένος για τον κόσμο ο οποίος βρέθηκε εδώ σήμερα που ακόμη και όταν η διαφορά ήταν στους 20-22 πόντους βοήθησε με το χειροκρότημα και τη φωνή του να μην απογοητευτούν τα παιδιά. Συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται. Η θέση μας είναι σίγουρα δύσκολη αλλά συνεχίσουμε με μεγαλύτερη πίστη και μεγαλύτερη δύναμη απ’ ότι μέχρι τώρα.

Χίλια ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Δεν έχω λόγια. Στα δύσκολα πάντα φαίνεται ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι σε στηρίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω και κάποιο πρόσωπο που ήρθε πριν την έναρξη του αγώνα και μου είπε κάποιες κουβέντες που είναι πολύ σημαντικές για μένα, δεν λέω το όνομα του αλλά θα καταλάβει αυτός, και τον ευχαριστώ πολύ. Συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εύχομαι τα παιδιά να είναι όλα υγιή για την επόμενη βδομάδα που θα αντιμετωπίσουμε τον Πολύγυρο».