Θέση στην κόντρα που προκλήθηκε ανάμεσα στους παράγοντες και τον προπονητή του Αγρινίου με τον τεχνικό του Χαρίλαου Τρικούπη Γιάννη Δημητριάδη πήρε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας. Ο έμπειρος τεχνικός της Βέροιας μπήκε στο… κάδρο της κόντρας αυτής, καθώς ήταν εκείνος που συνομιλούσε με τον Δημητριάδη στο επίμαχο βίντεο, το οποίο και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ιδιαίτερα από τους ανθρώπους του αγρινιώτικου συλλόγου κατά του προπονητή του μεσολογγίτικου σωματείου.

“Επειδή τον Χρήστο τον ξέρω πολλά χρόνια και παρεξηγήθηκε, έχω να του πω ότι τα αποτελέσματα μιλάνε γι αυτόν”, σχολιάζει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γκίμας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επιδιώκοντας έτσι να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κόντρα.

“Τα πράγματα είναι απλά. Είτε μου αρέσει εμένα, είτε δε μου αρέσει το Αγρίνιο είναι δίκαια τέταρτο. Επίσης είτε μου αρέσει, είτε δεν μου αρέσει η Βέροια δίκαια πάει Γ’ εθνική. Διατηρώ το δικαίωμα της γνώμης και συζητήσεις τέτοιου είδους έγιναν, γίνονται και θα γίνονται εσαεί μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζονται εδώ και πολλά χρονια. Προσωπικά πολλές φορές λέω σε συναδέλφους τί μου άρεσε και τί δεν μου αρέσε στις δικές τους ομάδες. Επειδή τον Χρήστο τον ξέρω πολλά χρόνια και παρεξηγήθηκε, έχω να του πω ότι τα αποτελέσματα μιλάνε γι αυτόν. Η δίκη μου γνώμη έχει τόση αξία, όση η γνώμη ενός ατόμου σε μια παρέα που διαφωνεί για το ποιό έργο θα δει στον κινηματογράφο. Αυτά και δεν θα ήθελα να πω τίποτε άλλο, γιατί θα μας κοροϊδεύει κι ο κόσμος”, αναφέρει στο σχόλιό του ο Δημήτρης Γκίμας.