Γκαβανόπουλος: «Δικαιώνει την πίστη μας η νίκη επί του Ιωνικού»

Ο Αμύντας αγωνίζεται αύριο (20/4, 17.00) στο Κλειστό της Καλαμίτσας, όπου θα αντιμετωπίσει την Καβάλαςστο προτελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Ο Χρήστος Γκαβανόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ για τη σπουδαία νίκη επί του Ιωνικού Νίκαιας, το ενδεχόμενο των PlayOff και την ομάδα της Μακεδονίας.

Ο έμπειρος Forward δήλωσε πρωτίστως για το ματς με τους Νικαιώτες: «Η νίκη με τον Ιωνικό είναι μια μεγάλη νίκη, η οποία μας γέμισε χαρά τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Θέλαμε να κάνουμε μια τέτοια νίκη, ειδικά στην έδρα μας, όπου είχαμε και κάποια ατυχή αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήμασταν συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαιώνει για την πίστη αυτή!», ενώ, συνέχισε αναφέροντας: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μαθηματικά δεν έχουμε αποφύγει ακόμα τα PlayOut, άρα πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλα τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε δύσκολo πρόγραμμα, μιας και κάθε ομάδα έχει στόχους είτε παραμονής, είτε εισόδου στα PlayOff. Θα μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους το ενδεχόμενο των PlayOff, αλλά δεν αποτελεί και αυτοσκοπό».

Ο Χρήστος Γκαβανόπουλος μίλησε, επίσης, για την αυριανή αντίπαλο, Καβάλα: «Η Καβάλα είναι μια πολύ μαχητική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Παλεύει για την σωτηρία της και κάθε παιχνίδι που δίνει είναι πολύ σημαντικό για τον στόχο αυτό. Θα είναι μεγάλο λάθος από τη μεριά μας αν έχουμε στο μυαλό μας το ματς του πρώτου γύρου. Για να έχουμε οποιαδήποτε τύχη σε ενα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να έχουμε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και μαχητικότητας».