Γκαϊτατζής: «Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια», Καλαμπάκος: «Εμείς, τέτοιο τσαγανό δεν διαθέτουμε»

Μία ακόμα νίκη πέτυχε ο Χαρίλαος Τρικούπης καταβάλλοντας και το Ανατόλια συνεχίζοντας αήττητο στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του αγώνα, οι Πέτρος Γκαϊτατζής και Ντίνος Καλαμπάκος μίλησαν για το παιχνίδι, με τον προπονητή του Ανατόλια μεταξύ άλλων να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια απέναντι σ΄εναν δύσκολο αντίπαλο.

«Υπήρχαν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, βγάλαμε ενέργεια, το καταφέραμε, αλλά υπήρχαν και άλλες που δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί. Δεν είναι εύκολο να παίξεις 40 λεπτά συγκεντρωμένος απέναντι σε μια ομάδα που έχει ικανότητα».

Από την άλλη, ο Ντίνος Καλαμπάκος αναφέρθηκε σε κόπωση μυαλού, λέγοντας. «Οτι κερδίσεις πρέπει να σκοτώνεσαι την επόμενη μέρα για να το διατηρήσεις. Για να είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι και μεγάλη καρδιά και μεγάλος άνθρωπος. Για παράδειγμα μάθαμε, ότι τα παιδιά των Δρυοπιδέων, που στραπατσαρίστηκαν πριν τρεις μέρες κέρδισαν τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα παιδιά, έχουν τσαγανό. Εμείς μπορεί να είμαστε ποιοτικά μια καλή ομάδα ή να παίζουμε καλά αυτή τη στιγμή, αλλά τέτοιο τσαγανό δεν διαθέτουμε».