Γκιουλέκας: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

gkioulekas-koroivosΓια ένα σπουδαία παιχνίδι ετοιμάζεται  αύριο (Σάββατο 10/11) ο Κόροιβος  καθώς θα βρεθεί στο Ψυχικό για να αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομώνυμη ομάδα. Ο Σωτήρης Γκιουλέκας, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας δίνοντας το στίγμα του, κρατώντας  όμως χαμηλούς τόνους, αν και πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες της ομάδας του…

«Σίγουρα παίζουμε μία ομάδα η οποία είναι αήττητη στη βαθμολογία, όμως κι εμείς έχουμε τέσσερα στα τέσσερα και πάμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους. Θα πάμε να κερδίσουμε, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λαρισαίου φόργουορντ, που πρόσθεσε: «Είναι απαραίτητο να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, ώστε να είμαστε έτοιμοι -ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι- να αντιδράσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Ερωτηθείς για τι θα πρέπει να προσέξει ο Κόροιβος, επεσήμανε: «Τα δυνατά σημεία του Ψυχικού έχουν να κάνουν με την πολύ καλή περιφέρεια. Οι Μοσχοβίτης και Πέττας παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων της ομάδας και είναι επικίνδυνοι. Γενικότερα, έχουν με ποιότητα, αλλά κυρίως οι δύο προαναφερθέντες μαζί με τον Πέτρουλα κάνουν τη διαφορά.
Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε όσο περισσότερα λεπτά καλού μπάσκετ γίνεται. Μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο τόσο την επίθεση, όσο και την άμυνά μας για να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε».