Γκιουλέκας: «Εχουμε ανάγκη τον κόσμο μας»

gkioulekas-koroivosΤην νικηφόρα πορεία του συνέχισε ο Κόροιβος παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον Αρκαδικό. Ο Σωτήρης Γκιουλέκας βρέθηκε σε καταπληκτικό απόγευμα και αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί του Βασίλη Νιπεργιάλη στην ανατροπή της 2ης και της 3ης περιόδου. Ο έμπειρος φόργουορντ,σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καλή αμυντική συμπεριφορά του Κοροίβου.

«Θέλω αρχικά να σταθώ στη βοήθεια του κόσμου, που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε! Στα κρίσιμα σημεία ήταν κοντά μας και αυτό μας ευχαριστεί, γιατί το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά στην αρχή, όμως στη συνέχεια ανεβάσαμε τον ρυθμό, ξεκινώντας από την άμυνα. Βγάλαμε κάποια εύκολα καλάθια μετά από κλεψίματα και στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκαμε ακόμα πιο δυνατά με όπλο και πάλι την άμυνά μας, πετυχαίνοντας και κάποια εύκολα καλάθια. Στοχευμένα βάλαμε τη μπάλα μέσα στους ψηλούς, που μας βοήθησαν πολύ, κερδίζοντας φάουλ και βγάζοντας τη μπάλα έξω για ελεύθερα σουτ».
Κλείνοντας, μίλησε για τον Αρκαδικό, αλλά και για το επόμενο ματς του Κοροίβου στις Σέρρες: «Ο Αρκαδικός είναι καλή ομάδα και θα έχει μέλλον στο πρωτάθλημα. Πάμε βήμα βήμα. Έχουμε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με Ίκαρους Σερρών και ελπίζω να φύγουμε νικητές από εκεί».