Γκιουλέκας: «Θα τα δώσουμε όλα»

gkioulekasΈνα μεγάλης σπουδαιότητας παιχνίδι έχει μπροστά του ο ΓΣΛ μεθαύριο (26/11), οπότε και υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης τον Αμύντα.

Ο προπονητής Στέφανος Πέρκος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και ετοιμοπόλεμους να παλέψουν μέχρι την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους. Κάτι που επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις του ο πιο έμπειρος παίκτης του Γυμναστικού, Σωτήρης Γκιουλέκας ο οποίος θα τονίσει για το σαββατιάτικο ματς:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να τονωθεί η ψυχολογία μας, καθώς μετά τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε από ψυχολογικής πλευράς είμαστε σε άσχημη κατάσταση.

Όμως η αγωνιστική σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ανακάμψουμε. Σε ότι αφορά τον μεθαυριανό μας αντίπαλο, τον Αμύντα, είναι μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που είναι μαζί τα τελευταία 5-6 χρόνια όποτε διαθέτει έναν πολύ δυνατό κορμό. Όμως είναι και μια απρόβλεπτη ομάδα η οποία έκανε νίκες που δεν ήταν αναμενόμενες, αλλά και ήττες που δεν περίμενε κανείς. Είναι ένα επικίνδυνο σύνολο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Εμείς πάνω από όλα θέλουμε και χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε τον κόσμο κοντά μας, για να μας στηρίξει στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας και εμείς από την πλευρά μας του υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα τα δώσουμε ΟΛΑ για τη νίκη».

Μιλώντας μας και για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα, ο Σωτήρης, τόνισε: «Έγινε μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει ο νέος τεχνικός να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα και εμείς οι παίκτες να την αφομοιώσουμε. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο και όλοι προσπαθούμε πολύ για το καλύτερο δυνατό».