Γκιουλέκας: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

gioulekas-koroivos Η νίκη επί της ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν για τον Κόροιβο καθώς πλέον το Σάββατο (21/9) καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού. Ο Σωτήρης Γκιουλέκας σε δηλώσεις του στο koroibosbc.gr, τόνισε πως το ματς με τουτς Ροδίτες θα είναι εντελώς διαφορετικό και πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πάρει τη νίκη.

«Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ είναι σημαντική σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα διανύει περίοδο προετοιμασίας. Το σημαντικότερο είναι που ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, δίνοντάς μας ώθηση μέσα στο παιχνίδι. Από αγωνιστικής πλευράς δεν ειμαστε 100% έτοιμοι, αλλά όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνουμε. Αυτό το ματς έχει τελειώσει για εμάς και το ξεχνάμε, κοιτάζοντας αυτό με τον Κολοσσό και το πιο σημαντικό μετά τη λήξη θα είναι να παραμείνουμε όλοι υγιείς και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ και ευκαιρία για να δουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτές. Είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή ομάδα και αυτό θα μας βοηθήσει. Από την πλευρά ολόκληρης της ομάδας, έχω να πω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Θα θέλαμε να τους καλέσουμε να παραβρεθούν στον αγώνα για να μας τονώσουν ψυχολογικά. Το έχουμε ανάγκη τόσο στο παιχνίδι με τη Ρόδο, όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Εγγυόμαστε ότι το εισιτήριο που θα πληρώνει ο κόσμος, θα αξίζει 100% γιατί θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».