Γκολ και φύγαμε για τελικό λέει μέσα από το BETroom το Defencebet

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Εξι αναμετρήσεις από το Κυριακάτικο κουπόνι του στοιχήματος έχει το σημερινό μενού και το Defencebet μας… λέει μέσα από το BETroom, γκολ και φύγαμε για τελικό!

Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικα:

16:00 ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ: Στο Tele2 Arena αναμένεται να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο την Χάμαρμπι σκόραραν αμφότερες οι δύο ομάδες ενώ στις 3 από τις 5 σημειώθηκαν 3 η περισσότερα τέρματα.
Over 2.5-1.65

16:30 ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Tελευταίο χαρτί για τις “ασπιρίνες” αν θέλουν να μειώσουν την διαφορά από την πρώτη προνομιούχο εξάδα. Με νίκη οι γηπεδούχοι στο +2 από την Βέρντερ και πλησιάζουν στο Ευρωπαικό όνειρο. Εντός έδρας μετράνε 8 νίκες σε 14 αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη γεγονός που μας κάνει να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με το αμφίσκορο να είναι η επιλογή μας.
Goal-Goal-1.65

17:00 ΣΙΟΝ-ΛΩΖΑΝΗ: Στο Tourbillon η Σιόν θα φιλοξενήσει την Λωζάνη, στις 10 από τις 13 εντός έδρας αναμετρήσεις της Σιόν σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ μετράει 8 νίκες στον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων. Οι φιλοξενούμενοι στο +4 από την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Βαντούζ, στις 12 από τις 14 εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν σημειώθει 3 ή περισσότερα τέρματα.
Over 2.5-1.44

17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Η Τσέλσι περιμένει τον νικητή της σημερινής αναμέτρησης για να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλο της στο τελικό του FA CUP. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Wembley Stadium αξίζει να δούμε τι κάνουν οι δύο ομάδες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η ομάδα του Βενγκερ διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση μακριά από το γήπεδο της αλλά έχει δεχθεί και αρκετά τέρματα με αποτέλεσμα να έχει συλλέξει μόλις 24 από τους 57 συνολικά βαθμούς. Η Σίτι σταθερά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα μετράει 11 νίκες σε 17 εξόδους.
Goal-Goal+Over 2.5-1.73

17:45 ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΓΙΑΞ: Τρεις στροφές πριν το φινάλε στην Eredivisie ο Αίαντας αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το Φίλιπς Σταντιουμ. 11 στις 14 νίκες η Αιντχόφεν εντός έδρας ενώ ο Αγιάξ μετράει 10 νίκες σε 14 εξόδους.Η προϊστορία μας δίνει στα τελευταία 5 παιχνίδια με γηπεδούχο την Αιντχόφεν να έχουν σημειωθεί 4 ή περισσότερα τέρματα.
Goal-Goal-1.50

18:00 ΜΠΕΝΦΙΚΑ Β-ΠΟΡΤΟ Β: Η πτώση απόδοσης στο διπλό είναι αισθητή με την νίκη της Πόρτο Β να έχει ανοίξει στις 3,00 μονάδες αυτή την στιγμή το βρίσκουμε στο 2,15 και θα είναι η επιλογή μας.
2-2.10

Το δυνατό σημείο της ημέρας (κάντε κλικ εδώ), για περισσότερες εκτιμήσεις από το Κυριακάτικο κουπόνι του στοιχήματος στο Defencebet.com