Γκοντόπουλος: «Διαφορετικό παιχνίδι από του 1ου γύρου»

gkontopoulos-hrakleioΟι νίκες στο κλειστό της Κατερίνης αποτελούν μονόδρομο για τον Πιερικό Αρχέλαο, προκειμένου να κατακτήσει τον πρωταρχικό στόχο που έχει θέσει για τη σεζόν, την παραμονή στη Β’ Εθνική. Η ΧΑΝΘ, βέβαια, μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι… «Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα μας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό μας αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και λίγο πιο τυχεροί, ίσως να βρισκόμασταν πιο ψιλά. Όμως υπήρχε και ο κίνδυνος να είμαστε σε χειρότερη θέση» τονίζει στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Αντώνης Γκοντόπουλος.

«Αυτό που έχω δει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής είναι ότι πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου κάθε Κυριακή δεν λείπουν οι “εκπλήξεις”, αλλά απέχει παρασάγγας από τα παλιότερα πρωταθλήματα της ενιαίας Β’ εθνικής, τόσο στο επίπεδο του μπάσκετ που παίζεται, όσο και στην ποιότητα των παικτών» συνεχίζει ο δεύτερος σκόρερ του βόρειου ομίλου, λέγοντας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ:

«Αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο. Βρίσκονται και όχι άδικα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και το “μυστικό” της επιτυχίας τους είναι ότι έχουν καταφέρει και είναι ομάδα. Παρουσιάζουν κάθε Κυριακή ένα πολύ δεμένο σύνολο. Για να τους κερδίσουμε θα πω αυτό που μας είπε και ο coach μέσα στην βδομάδα, δηλαδή ότι πρέπει να παρουσιαστούμε ως καλύτερη ομάδα από αυτούς. Μας έχει πικράνει η ήττα με μεγάλη διαφορά στην αυλαία του πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα μας πλέον έχει βελτιωθεί αρκετά σε πολλούς τομείς μέσα από τη σωστή και σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά.

Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την έως τώρα παρουσία του στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Η προσπάθεια που γίνεται από όλους, διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες, βρίσκει συνεχώς και μεγαλύτερη ανταπόκριση. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στις ομάδες για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».