Γκοντόπουλος: «Κλειδί η συγκέντρωση»

gkodopoulos antonis-vraniesΜε το Πευκοχώρι έρχεται αντιμέτωπος την Κυριακή, ο Πιερικός Αρχέλαος με την ομάδα της Κατερίνης να πηγαίνει στα Μουδανιά με απαιτήσεις για τη νίκη. Ο Αντώνης Γκοντόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το επερχόμενο παιχνίδι αναφέροντας:

«Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια σημαντική νίκη επί της Ελευθερούπολης. Το παιχνίδι της Κυριακής με το Πευκοχώρι θα είναι αρκετά δύσκολο. Είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και θα πρέπει να αποφύγουμε τα αμυντικά λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα και να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για την νίκη. Κλειδί για ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι η συγκέντρωση που θα δείξουμε καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Είμαστε μια νεανική ομάδα με κάποιους έμπειρους παίκτες. Η  δουλειά που γίνεται στην προπόνηση είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι κάθε Κυριακή θα παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε την Κυριακή στο γήπεδο και ελπίζω στους επόμενους αγώνες η παρουσία του να είναι ακόμη πιο δυναμική και όλη η πόλη να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, το προπονητικό team και εμείς οι παίκτες για να είναι ο Πιερικός Αρχέλαος μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β εθνικής».