Γκοντόπουλος: «Με σωστό προγραμματισμό θα επιστρέψουμε στην Α2»

Για την πορεία του Ηράκλειο αλλά και τον υποβιβασμό της ομάδας μίλησε ο Αντώνης Γκοντόπουλος στο athleticardio.gr τονίζοντας πως το Ηράκλειο με σωστές κινήσεις μπορεί να επιστρέψει στην Α2.

Για την φετινή πορεία του Ηράκλειο:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για την ομάδα μου και εμείς την κάναμε ακόμα δυσκολότερη. Μπορούσαμε να είχαμε μείνει στην κατηγορία αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια ματς και χάθηκαν πολύτιμες νίκες. Αν κάνουμε σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό θα επιστρέψουμε στην Α2 με τις κατάλληλες κινήσεις. Το Ηράκλειο αγαπάει το μπάσκετ και ανήκει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ:

«Ήταν πολύ ανταγωνιστικό και αν και το επίπεδο δεν ήταν υψηλό το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Η άνοδος κρίθηκε στο φινάλε και ήταν δραματική. Δόθηκε φέτος οι ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν και ευτυχώς έδειξε το Ηράκλειο ότι έχει μέλλον αφού στηρίζεται στις υποδομές του».

Για τις μέρες του Πάσχα:

«H υγεία είναι ότι πιο σημαντικό για όλους μας. Ελπίζω η Ανάσταση να σημάνει Ανάσταση και στις καρδιές όλων των ανθρώπων. Εύχομαι και στο Ελληνικό μπάσκετ ότι καλύτερο και να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Το Πάσχα θα είμαι στον Βόλο με την οικογένεια μου».