“Γκρίζα σύννεφα” πάνω από τον Διαγόρα Ρόδου

Αρκετά “γκρίζα σύννεφα” έχουν συγκεντρωθεί πάνω από το Διαγόρα Ρόδου, με τον σύλλογο να ετοιμάζεται να μπει σε νέα εποχή, μετά την παραίτηση του Θανάση Σταμούλη από την προεδρία της ομάδας, αλλά και την αποχώρηση του επί σειρά ετών βασικού χορηγού Στάμου Καράβα! Δύο κινήσεις, οι οποίες έρχονται να… ταράξουν τα νερά στον ροδίτικο σύλλογο, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το πολύ έντονο παρασκήνιο που υπάρχει στην ομάδα, με εσωτερικές διαμάχες και κόντρες.

Η αποχώρηση των δύο, βέβαια σηματοδοτεί εξελίξεις στο σωματείο, που καλείται να βρει τις “απαντήσεις” και τους αντικαταστάτες στα κενά που έχουν δημιουργηθεί, αλλά πολύ περισσότερο να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στην ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής της νέας περιόδου. Προς το παρόν εκείνο που μπορεί κανείς να διαπιστώσει είναι κόντρες μεταξύ εκείνων που αποχώρησαν από την ομάδα με στελέχη που παραμένουν, μέσω ανακοινώσεων, οι οποίες αρκετές φορές αποκαλύπτουν “κρυμμένα μυστικά”!

Οι επόμενες ημέρες, λοιπόν, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Διαγόρα, με τους ιθύνοντες που συνεχίζουν να “τρέχουν” τα διοικητικά της ομάδας να μην έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους για το “αύριο” του σωματείου.