Γκόφας: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

gkofasΜε μοναδικό στόχο την άμεση επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα, η Νίκη Αμαρουσίου δοκιμάζεται αύριο (26/10, 19:30), στο κλειστό της Πεύκης με αντίπαλο τον Προμηθέα Χαλανδρίου.

Η ήττα από τον Έσπερο ΑΟΠΑ ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα μας καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και πανέτοιμη για τις απαιτήσεις ενός επικίνδυνου ματς, κόντρα στον “νεοφώτιστο” στη Γ’ Εθνική, Προμηθέα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη.

Η ψυχολογία και το ηθικό παικτών και προπονητών παραμένει… ψηλά (μία ήττα εξάλλου δεν είναι δα και ικανή να φέρει την… καταστροφή!) και υπάρχει αισιοδοξία, αλλά και αποφασιστικότητα εν όψει της συνέχειας…

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν για την Νίκη Αμαρουσίου, αφού η συμμετοχή του Ανδρεά Τσέκενη είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή…

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Γκόφας, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, υπογράμμισε: Προερχόμαστε από ήττα και θα πρέπει να επανέλθουμε άμεσα σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων. Εξάλλου, η εικόνα μας δεν ήταν τόσο κακή απέναντι στον Έσπερο, για να μας… πιάνει πανικός. Ναι μεν υστερήσαμε σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές παρουσιαστήκαμε καλοί και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Η ήττα αυτή ενδεχομένως να μας κάνει και καλό αν τη διαχειριστούμε σωστά και φυσικά δεν μας αποπροσανατολίζει από το στόχο μας… Έχουμε, άλλωστε, πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή και το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς… Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμη.

Όσον αφορά στον Προμηθέα Χαλανδρίου, είναι ομάδα συμπαγής, δουλεμένη, με ομοιογένεια, αφού οι παίκτες της παίζουν χρόνια μαζί και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Πιστεύω, πάντως, ότι το “κλειδί” θα είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Αν έχει μείνει στο μυαλό μας οποιαδήποτε σκέψη από την ήττα της προηγούμενης Κυριακής, θα πρέπει να την “πετάξουμε” αμέσως από το κεφάλι μας και να επικεντρωθούμε 100% στον Προμηθέα”.