Γκόφας: «Να περιορίσουμε τα λάθη»

gkofasΤην άμεση -αγωνιστική και ψυχολογική- ανάκαμψη θα αναζητήσει η Νίκη Αμαρουσίου, την προσεχή Κυριακή (2/11, 17:00), όταν και θα φιλοξενήσει το νεοφώτιστο Ακάδημο Καλαμάτας στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Στις τάξεις της Νίκης υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα επανέλθει στο δρόμο των νικών αποδίδοντας παράλληλα ολοένα και καλύτερο μπάσκετ και ότι οι δύο διαδοχικές ήττες -αλλά κυρίως η άσχημη εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής- ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.

Πάντως, για ακόμη ένα ματς ο Δημήτρης Γκόφας δεν θα έχει γεμάτη τη “φαρέτρα” του, μιας και ο Ανδρέας Τσέκενης τέθηκε εκ νέου εκτός της αυριανής “μάχης”.

Ο κόουτς Γκόφας, μέσω του nikiamarousiou.gr, έδωσε το στίγμα για το αυριανό ματς, εξηγώντας τι θα πρέπει να διορθώσει η ομάδα μας, ούτως ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ακάδημο: “Μετά την “κακή” ήττα της περασμένης αγωνιστικής, χρειαζόμαστε άμεσα να ανασυνταχθούμε, προκειμένου να μην χάσουμε άλλο έδαφος. Η εικόνα που παρουσιάσαμε την προηγούμενη Κυριακή ήταν απαράδεκτη και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ότι αυτό που δείξαμε κόντρα στον Προμηθέα Χαλανδρίου απείχε κατά πολύ από την πραγματική μας εικόνα. Πρέπει να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δύνατότητές μας, να αφήσουμε πίσω την τραγική εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ακάδημος Καλαμάτας είναι ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε, με παίκτες σκληροτράχηλους που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα, όπως απέδειξαν και με τη νίκη τους πριν μία εβδομάδα, απέναντι στον Μανδραϊκό. Από την πλευρά μας, απαιτείται σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση, στοιχεία που μας έλειπαν από το προηγούμενο παιχνίδι και οδήγησαν και στα πολλά και αβίαστα λάθη που κάναμε, τα οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσουμε, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό”.