Γκόφας: «Να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους…»

nikh_amarousiou_gkofasΓια την άμεση επιστροφή στα επιτυχή αποτελέσματα θα προσπαθήσει αύριο (Κυριακή 7/12, 17:00) η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία φιλοξενείται στο κλειστό “Ν. Πέρκιζας” από τον γειτονικό ΓΣ Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Μίλος Παβλίσεβιτς και Δημήτρης Κατωπόδης ξεπέρασαν εντελώς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν (σ.σ. θλάση και ίωση αντίστοιχα) και προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μοναδικός απόντας ενδεχομένως να είναι ο Θωμάς Θωμόπουλος, ο οποίος είναι ακόμη ανέτοιμος και πιθανότατα θα μείνει εκτός δωδεκάδας.

Ο Δημήτρης Γκόφας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης για την αυριανή (7/12) αναμέτρηση, τόνισε: “Το Χαλάνδρι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, οπότε θα “κυνηγήσει” όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα του. Άρα, η αποστολή μας αυτομάτως αποκτά υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Είναι μία ομάδα πολύ έμπειρη, που βασίζεται εν πολλοίς στον Δρακόπουλο, ο οποίος είναι ο “κινητήριος μοχλός” της, είναι εκείνος που δίνει το ρυθμό και στη μέρα του μπορεί να “διαλύσει” οποιαδήποτε άμυνα. Από ‘κει και πέρα, το σημαντικότερο στοιχείο του Χαλανδρίου είναι το ότι γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του, ξέρουν δηλαδή τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και αυτό είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα και προσόν ως ομάδα. Το στοιχείο αυτό καταφέρνουν να το διαχειρίζονται πολύ καλά μέσα στα παιχνίδια, δημιουργώντας προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Αν συνεχίσουν να το διαχειρίζονται σωστά, τότε πιστεύω ότι θα αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, στη “μάχη” της παραμονής.

Απ’ την πλευρά μας, αναλύσαμε τον τρόπο παιχνιδιού του Χαλανδρίου και θα προσπαθήσουμε -όπως σε κάθε ματς- να “χτυπήσουμε” στις αδυναμίες του, σε άμυνα και επίθεση. Παρότι προερχόμαστε από ήττα, βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, ψυχολογικά, πνευματικά και σωματικά. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς οι Παβλίσεβιτς και Κατωπόδης, που είναι απολύτως υγιείς πλέον”.