Γνώρισε την αποθέωση ο Αλβέρτης στο τουρνουά προμίνι του ΑΟΚ Χαλάνδρι

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μπορεί να έχει εγκαταλείψει εδώ και πολλά χρόνια την ενεργό δράση, όμως τα… κατορθώματά του έχουν μείνει ανεξίτηλα. Κι αυτό το διαπίστωσε από «πρώτο χέρι» για μία ακόμη φορά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τα παιδιά των ομάδων προμίνι στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΟΚ Χαλάνδρι. Ένα τουρνουά το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και στο οποίο ήταν προσκεκλημένοι ο PAO BC Academy και το Deree Athletic Club.

Η είσοδος του Αλβέρτη στο κλειστό ως guest της εκδήλωσης, έδωσε μεγάλη χαρά στους νεαρούς αθλητές και στους γονείς στην εξέδρα κι ο «Φράνκι» πήρε το χειροκρότημα όλων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος την πρώτη θέση κατέλαβε ο Παναθηναϊκός, την δεύτερη ο ΑΟΚ Χαλάνδρι και την τρίτη θέση η ομάδα του Deree. Τις απονομές των επάθλων στους αρχηγούς των ομάδων έκανε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κος Χάρης Μαυρουδής.

Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαζήσης του ΑΟΚ, στον διαγωνισμό βολών ο Ζήκος Τούμπουρος του Παναθηναϊκού και την απονομή των βραβείων έκανε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος με την σειρά του έλαβε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο άθλημα από τον πρόεδρο του ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Δεσίπρη Νίκο.