Γυρίζει σελίδα το Παλαιό Φάληρο με την παρουσία των Αγγελόπουλου-Μούτσου στο διοικητικό σχήμα

Σε νέα εποχή μπαίνει το Παλαιό Φάληρο, καθώς στο διοικητικό σχήμα του σωματείου εισέρχονται οι Δημήτρης Αγγελόπουλος και Μανώλης Μούτσος. Η είσοδος των δύο επιφανών επιχειρηματιών αναμένεται να προσδώσει στον ΑΟΠΦ τη δυναμική που επιζητεί για να επιστρέψει στις παλιές καλές μέρες, όταν είχε φτάσει ακόμη και να βρίσκεται με το ένα… πόδι στην Α1!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ώρα “εκτίναξης” για τον ΑΟΠΦ

Μόνο ως ελπιδοφόρα μπορεί να χαρακτηριστεί η επόμενη ημέρα του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου. Η δυναμική είσοδος του Δημήτρη Αγγελόπουλου στο διοικητικό σχήμα, η επαναδραστηριοποίηση του παλιού παίκτη και σημαντικού επιχειρηματία εστίασης, Μανώλη Μούτσου σε συνδυασμό με την παραμονή του Προέδρου Νίκου Δέτση, του επιχειρηματία Μιχάλη Μουρκάκου, και των παλαιών παραγόντων με μεγάλη προσφορά μέχρι τώρα Παναγιώτη Σμυρνιώτη και Νίκου Ζώρζου, καθώς και την παραμονή του Βαγγέλη Θωμά. Παράλληλα, μόνο ευχάριστο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο διακεκριμένος γιατρός Γιώργος Καραχάλιος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Η παρουσία αυτής της δυναμικής ομάδας αποτελεί εγγύηση ότι τα καλύτερα είναι προ των πυλών, άλλωστε κανένας δεν έκρυψε ότι αυτή η επανασύσταση της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με στόχο το τμήμα μπάσκετ να βρεθεί εκεί που πραγματικά ανήκει. Παράλληλα, σε ρόλο General Manager αναβαθμίστηκε ο έμπειρος τεχνικός Μάριος Γούναρης.

Αναλυτικά η νέα Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος
Πρόεδρος: Ν.Δέτσης
Εξαμελής Επιτροπή:
1. Μ. Μουρκάκος
2. Δ. Αγγελόπουλος
3. Μ. Μούτσος
4. Π. Σμυρνιώτης
5. Ν. Ζώρζος
6. Β. Θωμάς
General Manager: Μ. Γούναρης
Υπεύθυνος Ιατρικού τιμ: Γιώργος Καραχάλιος”.