Γυρίσματα για την ταινία “Greek Freak” στο γήπεδο του Τρίτωνα Σεπολίων από 16 ως 19 Μαΐου

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας που θα είναι αφιερωμένη στη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του έχει ξεκινήσει. Η εταιρία παραγωγής έχει ήδη βρει τους πρωταγωνιστές και πλέον το επόμενο στάδιο είναι και η εξεύρεση των χώρων που θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας. Όπως είναι φυσικό ένα από τα μέρη που έχουν ήδη επιλεγεί είναι και το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα Σεπολίων, στο οποίο έκανε ο Γιάννης και τ’ αδέρφια του τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα.

Κι όπως ενημερώνει η εταιρία που έχει αναλάβει στην Ελλάδα την εκτέλεση της παραγωγής της ταινίας “Greek Freak”, τα γυρίσματα στο γήπεδο των Σεπολίων θα πραγματοποιηθούν από τις 16/5/2021 έως και τις 19/5/02021. Για το λόγο αυτό ενημερώνουν ότι θα χρειαστεί να γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας στους δρόμους που βρίσκονται πλησίον του γηπέδου. Οι ρυθμίσεις αφορούν τις οδούς Γράμμου, Μανιτάκη, Κυδωνίων και Δυρραχίου.

Εκτός από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα πραγματοποιηθούν και εργασίες ανάπλασης στο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες στην παιδική χαρά και στα γήπεδα του μπάσκετ, με προβολείς και βάψιμο, αλλά και άλλων παρεμβάσεων που χρειάζονται.

Τέλος όπως αναφέρεται στην σχετική επιστολή της εταιρίας προς τους κατοίκους της περιοχής “… θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόηση σας για την οποιαδήποτε αναστάτωση και όχληση που μπορεί να δημιουργηθεί στην γειτονιά σας, από το κινηματογραφικό συνεργείο και τα οχήματα της παραγωγής. Πέραν της καλής διάθεσης , η ομάδα παραγωγής θεωρεί καθήκον τις ημέρες των γυρισμάτων να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους και να βοηθήσει στην ομαλή διέλευση τους χωρίς να διαταρράσεται, όσο το δυνατόν, η καθημερινότητα τους”.