mandraikosbcΤο καλοκαίρι ο στόχος που έθεσαν στον Μανδραϊκό ήταν να σωθεί γρήγορα η ομάδα κι από εκεί κι έπειτα ότι ήθελε προκύψει. Στην πορεία, όμως η καλή δουλειά, η σωστή προετοιμασία και το δυνατό σύνολο έχουν φέρει αποτελέσματα, που ούτε κι οι ίδιοι δεν τα… πιστεύουν ακόμη καλά-καλά (!), όπως αποκάλυψε ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Γρίβας, μιλώντας στην εκπομπή του infobasket.gr στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7. “Αν μου έλεγε κανείς το καλοκαίρι ότι τώρα θα ήμασταν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν θα τον πίστευα, διότι δεν πίστευα ότι μπορούσαμε να φτάσουμε τόσο ψηλά“, τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Μανδραϊκού, που πάντως δεν κρύβει ότι “… όπως λέει κι η παροιμία, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη“!!!

“Υπομονή, δουλειά και σύνεση” είναι τα στοιχεία της καθημερινότητας της ομάδας “… για να δούμε στο τέλος που θα “καθίσει” η μπίλια“, προσθέτει ο Γιάννης Γρίβας, που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τους καλούς χαρακτήρες παιδιών που στελεχώνουν τον Μανδραϊκό και ουσιαστικά αποτελούν την “προίκα” της ομάδας στην προσπάθεια που γίνεται. Κι αυτό, βέβαια έχει και αντίκτυπο με όλη την πόλη να στέκεται δίπλα τους. “Όλη η πόλη είναι μία ομάδα μπάσκετ… Ο Δήμος και η Δήμαρχος είναι στο πλευρό μας, έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, όπως και οι επιχειρηματίες της πόλης“, ανέφερε ο Γιάννης Γρίβας.

Ακούστε όλη την ραδιοφωνική συνέντευξη του προπονητή του Μανδραϊκού στην εκπομπή του infobasket.gr στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7.