Γ. Διαμαντόπουλος: «Αυτό ήταν αίσχος. Κάνει ότι θέλει, ότι γουστάρει και δεν μιλάει κανείς»…

«Κάνει ότι θέλει, ότι γουστάρει. Δεν με απασχολεί όσο και να με τιμωρήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Δίωνα Κυπαρισσίας Γιώργος Διαμαντόπουλος, εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά του προέδρου της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιου, μετά το τέλος της τρίτης και τελευταίας αναμέτρησης των play out της Γ’ εθνικής του Δίωνα Κυπαρισσίας με τον Προμηθέα 2014. Ενός αγώνα που βρήκε τους πατρινούς να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στις εθνικές κατηγορίες και τον Δίωνα να παίρνει το δρόμο για το τοπικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κοουτσάρει την ομάδα του στο καθοριστικό αυτό παιχνίδι, διότι «… μία ώρα πριν φτάσουμε στο γήπεδο για να ετοιμαστούμε ενημερώθηκα ότι τιμωρήθηκα», πρόσθεσε ο Διαμαντόπουλος, που παρουσιάστηκε «λάβρος» κατά της ομοσπονδίας και του προέδρου της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα του Best TV που κάλυψε τηλεοπτικά την αναμέτρηση: «Πως να νοιώθω με το αίσχος αυτό που γίνεται εδώ και ενάμιση μήνα. Έχουμε τερματίσει πέμπτοι, είμαστε όλο το χρόνο μέσα στην τετράδα, πολλές φορές βρεθήκαμε και πρώτοι (σ.σ. στην βαθμολογία) και πέφτουμε κατηγορία με το σύστημα που έχει φτιάξει ο κος Λιόλιος. Εδώ και ένα μήνα μας έχουν κάνει το πρόγραμμα άνω, κάτω. Μας αλλάζουν το πρώτο παιχνίδι αντί για 23, στις 30 και μένουμε χωρίς παιχνίδια, ενώ όλες οι ομάδες παίζουν κανονικά. Και ειδικά οι ομάδες του Προμηθέα αγωνίζονται κανονικά, κάθε σαββατοκύριακο. Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι, κερδίζουμε στην έδρα μας άνετα, πάμε στο δεύτερο παιχνίδι στην Πάτρα και μας “σφάζουν”, δεν μας άφησαν ούτε δευτερόλεπτο να παίξουμε. Και σήμερα μία ώρα πριν έρθουμε στο γήπεδο, τιμωρούν εμένα κι έναν παίκτη της ομάδας (σ.σ. Κούνας) με αγωνιστικές. Πρώτη φορά βλέπω την ημέρα του παιχνιδιού να τιμωρούνται παίκτες και προπονητής.

Δεν μιλάμε για εύνοια. Εδώ μιλάμε κάνει ότι θέλει. Αλλάζουν ημερομηνίες, ενώ έχει προκήρυξη για άλλα πράγματα, όπως και καλά ότι έπαιζε το εφηβικό ο Προμηθέας, ενώ το αντρικό έπαιζε κανονικά πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ
Κάνει ότι γουστάρει και δεν μιλάει κανένας. Δεν με απασχολεί όσο και να με τιμωρήσει… Αυτά είναι χάλια που έκανε. Μία ομάδα που είναι στην τετράδα, κατάφερε και την έριξε με το έτσι θέλω.

Είναι κανονισμός που τον είχε περάσει από την αρχή της χρονιάς η ΕΟΚ. Θα έλεγα ότι είναι ντροπή για μία ομάδα να φέρνει έναν παίκτη που έχει παίξει στα μπαράζ της ανδρών, να παίξει στη Γ’ εθνική. Αυτός όμως είναι ο κανονισμός. Για μία ομάδα που παίζει όλη τη χρονιά μ’ ένα στάνταρ ρόστερ και να παρουσιάζεται με άλλο, δημιουργεί σίγουρα πρόβλημα, αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι το πρόβλημα μόνο αυτό.

Η επένδυση που πήγε στράφι με το έτσι θέλω. Αυτή είναι δύσκολη μέρα για όλους, για την ομάδα, την πόλη, για μας που έχουμε ιδρώσει για να κάνουμε κάτι καλό, αλλά με το έστι θέλω γίνεται αυτό (σ.σ. ο υποβιβασμός). Θεωρώ ότι θα μπορέσει η ομάδα στα επόμενα χρόνια να επανέλθει, αν και είναι δύσκολο με αυτό το σύστημα.

Ο τελικός της χρονιάς και ο προπονητής είναι στη γωνία της κερκίδας. Είναι αυτό πρωτάθλημα; Ας με τιμωρήσει όσο θέλει. Ακόμη κι αυτό είναι αστείο. Με τιμώρησε με τρεις μήνες, ουσιαστικά ξεκινά η τιμωρία μου από σήμερα. Γιατί; Για να μην πάω σε ομάδα της… παραλίας; Μας κοροϊδεύουν κανονικά; Τι νομίζουν ότι είμαστε; Μπορεί να παίζει ο καθένας με τον ιδρώτα μας;».