Γ. Καραμβάλης: Πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα…

Καλές οι νίκες, οι… φανφάρες κι οι τυμπανοκρουσίες, όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούν να κρύβονται κάτω απ’ το χαλάκι! Κι αυτό δείχνει να ενστερνίζεται κι ο προπονητής του Παπάδου Γέρα Γιώργος Καραμβάλης, ο οποίος μπορεί να πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του επί του Παπάγου, όμως δεν μπόρεσε να μην… γκρινιάξει για τις συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο σύλλογος.
Ο κόουτς του λεσβιακού συλλόγου μιλώντας στην εφημερίδα του νησιού “Δημοκράτης”, εξέφρασε τα παράπονά του, με αφορμή το γεγονός ότι οι παίκτες του Παπάγου, αλλά κι οι διαιτητές έφυγαν απ’ το γήπεδο ιδρωμένοι δίχως να μπορούν να κάνουν μπάνιο (!!!), διότι δεν είχε ζεστό νερό. “Είμαστε χαρούμενοι και δεν πρέπει να γκρινιάζουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει κάποια πράγματα να διορθωθούν. Ο Παπάγου και οι διαιτητές έφυγαν από το κλειστό και μπήκαν στο αεροπλάνο ιδρωμένοι και αυτό κάνει ασφαλώς άσχημη εντύπωση”, σχολίασε ο κόουτς του Παπάδου και πρόσθεσε: “Ας αφήσουμε τη δική μας ομάδα, ας αφήσουμε το πόσο μας βοηθάν εδώ πραγματικά, αλλά θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον κόπο των ανθρώπων αυτών. Δεν αξίζει ούτε στους παίκτες μου, ούτε στους παίκτες της αντιπάλου ομάδας να φεύγουν ιδρωμένοι. Αναγκαστήκαμε λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών να κάνουμε προπόνηση στο μισό του γηπέδου και είναι και αυτό ένα μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν ξέρω αν είναι μόνο λεσβιακό το φαινόμενο αυτό, πάντως σε όποιο γήπεδο πήγαμε, τέτοιες άσχημες συνθήκες όπως εδώ, δεν συναντήσαμε. Όλα αυτά δεν μπορώ να εξηγήσω πώς συμβαίνουν εδώ και όχι αλλού”, κατέληξε για το συγκεκριμένο πρόβλημα, στο οποίο θα πρέπει να βρεθεί λύση, ενώ αναφέρθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος πριν από τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Κορωπί και Λιβαδειά.
“Κατ αρχάς, το Κορωπί είναι μια έδρα στην οποία δεν έχει κερδίσει κανένας μέχρι τώρα, δεν έχει περάσει ούτε η Νίκαια, ούτε η Λιβαδειά, αλλά ούτε και ο Παπάγου. Είναι ίσως από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά εμείς θα πάμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε, τους ξέρουμε, μας ξέρουν, ούτε εμείς ούτε αυτοί έχουμε να κρύψουμε κάτι, θα παίξουμε και ό,τι βγει”.
Πληροφορίες: dimokratis.gr