Γ. Κουζέλογλου: «Όταν παίζεις για την Εθνική υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο»

Η αναμέτρηση της εθνικής ομάδας των ανδρών με αντίπαλο τη Σερβία την Παρασκευή (24/2) μπορεί να μην έχει κάποια βαθμολογική σημασία, όμως «… όταν παίζεις για την Εθνική υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο», όπως τόνισε ο Γιάννης Κουζέλογλου, μιλώντας στην εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio, «Στα πέρατα του κόσμου».

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το αυριανό (22/02) παιχνίδι με τη Σερβία: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η Σερβία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και έμπειρους απ’ το υψηλό επίπεδο. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας έργο, τις προπονήσεις μας και να μπούμε συγκεντρωμένοι στο ματς για 40’».

Για το ότι δεν έχει βαθμολογική σημασία για την Ελλάδα το παιχνίδι: «Δε σκεφτόμαστε αν έχει βαθμολογική σημασία ή όχι αυτό το παιχνίδι. Όταν παίζεις για την Εθνική είναι μεγάλη τιμή και κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο και την αντιπροσωπεύεις πρέπει να κοιτάς να είσαι «σκληρός», να παίζεις δυνατά και μόνο τη νίκη».

Για το αν είναι κίνητρο για τους παίκτες αυτό το ματς ενόψει Παγκοσμίου: «Όταν παίζεις για την Εθνική υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο, το κάθε παιχνίδι το βλέπεις διαφορετικά και προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος και δυνατός γιατί παίζεις για τη χώρα σου. Το κάθε παιδί εδώ ονειρεύεται να είναι στην Εθνική και θέλει να είναι και στο Παγκόσμιο».