Γ. Κρασαδάκης: “Έμαθα ότι πέτυχα 54 πόντους, βλέποντας το ντέρμπι του ποδοσφαίρου!”…

Όπλισε και άρχισε να… πυροβολεί κατά ριπάς! Γράφοντας το όνομά του στη λίστα με τους πιο παραγωγικούς παίκτες σε μία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Και μάλιστα όχι σε όποια και όποια θέση, αλλά στη δεύτερη, πίσω από τον Τζαννή Σταυρακόπουλο, ο οποίος κρατά το ρεκόρ με τους 62 πόντους που είχε πετύχει στο μακρινό 1990-’91! Μία πληροφορία που δεν γνώριζε καν ο Γιώργος Κρασαδάκης, αλλά όταν το έμαθε τον έκανε να αισθανθεί ακόμη πιο όμορφα…

Πέτυχες 54 πόντους με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ και ήσουν εκείνος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας σου…
“Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα ούτε το ρεκόρ αυτό, αλλά ούτε και είχα συνειδητοποιήσει καλά-καλά τί είχα πετύχει στο παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα. Για εμάς, στην Ολυμπιάδα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι καθώς εκείνο που θέλουμε είναι να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και πως ότι και να γίνει στο τέλος, θα έχουμε παλέψει. Προσωπικά ήμουν σε καλή ημέρα, έπαιρνα προσπάθειες, όχι όμως… τραβηγμένες, απλά φρόντιζα να κάνω ότι συνήθως. Ένοιωθα όμως… γρήγορος και αυτό φαίνεται ότι με βοήθησε στην πορεία. Σκόραρα, βοηθούσα την ομάδα μου, πήγε το παιχνίδι στην παράταση, νικήσαμε και μέχρι εκεί… Δεν ασχολήθηκα ούτε με τους πόντους που έβαλα, ούτε με τίποτε άλλο”…

Πως έμαθες για τους 54 πόντους που σημείωσες;
“Θα σου πω ειλικρινά, ότι το έμαθα βλέποντας την ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Στη διάρκεια του αγώνα αυτού με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν. Εγώ δεν το είχα καταλάβει… Βλέπεις έφυγα πολύ γρήγορα από το γήπεδο, διότι ήθελα να προλάβω να δω το ντέρμπι!”.

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου, ποιες οι σκέψεις σου;
“Σίγουρα το να πετυχαίνεις τόσους πόντους είναι πολύ ωραίο. Είναι μία προσωπική επιβράβευση στις προσπάθειές μου. Ίσως και να είναι και μία “απάντηση” σε κάποιους που στο παρελθόν δεν είχαν “πιστέψει” σε μένα, στο εάν μπορώ και αξίζει να παίζω μπάσκετ, αλλά με είχαν προτρέψει ακόμη και να… σταματήσω”!

Τώρα μιλάς σοβαρά; Σε είχαν αποτρέψει από το να παίζεις μπάσκετ;
“Ναι, πολλά χρόνια πριν… Πλέον αυτό είναι… ιστορία για εμένα. Εγώ αντίθετα από τις προτροπές τους, συνέχισα, έπαιξα μπάσκετ και το χάρηκα, αλλά και συνεχίζω να το χαίρομαι και να το απολαμβάνω”.

Υπάρχει κάποιος στόχος που θέτεις τώρα;
“Δεν σου κρύβω ότι εκείνο που θέλω είναι να διεκδικήσω τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα. Είναι κάτι θεωρώ καλό τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για την ομάδα μου, την Ολυμπιάδα Λέχαιου”.

Η έως τώρα πορεία της Ολυμπιάδας Λέχαιου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ελπίδας για παραμονή στην κατηγορία…
“Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε κάποια διαφορετική πορεία, αλλά τουλάχιστον από αυτό το ταξίδι μας στη Γ’ εθνική, θα βγούμε ως σύλλογος κερδισμένοι. Και για τις εμπειρίες των παικτών, αλλά και σε άλλους τομείς”.

.
Διαβάστε ακόμη…