Γ. Χαμηλός: “Να κάνουμε τη δουλειά μας και όχι όνειρα”…

“Όπλισε” και “βομβάρδισε” το αντίπαλο καλάθι ο Γιάννης Χαμηλός, ευστοχώντας σε 6 τρίποντα! Μία επίδοση δίχως άλλο εντυπωσιακή, που όμως δεν… παρασύρει τον 4ο σκόρερ της Αχαγιάς 82, καθώς εκείνο που προέχει για τον “μπόμπερ” είναι “… να κάνουμε αυτό που λέει ο προπονητής μας, τη δουλειά μας δηλαδή”! Ο Γιάννης Χαμηλός μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου για την επίδοσή του, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Εκείνο στο οποίο επισήμανε είναι πως άμυνα είναι αυτή που δίνει τις νίκες, “…για την προσωπική εμφάνιση μου χαίρομαι που ήμουν σε καλή μέρα και βοήθησα την ομάδα μου. Σίγουρα όμως η άμυνα μας είναι που δίνει τις νίκες σε συνδυασμό με την καλή επιθετική λειτουργία. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με δύο αγώνες, κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα. Ανταποκριθήκαμε τελικά και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Όσον αφορά την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και αν αυτή δημιουργεί όνειρα ανόδου, απάντησε: “Δεν πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε όνειρα γιατί υπάρχει πολύς δρόμος και πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Σημασία έχει να κάνουμε όπως λέει και ο προπονητής μας τη δουλειά μας, δηλαδή όσα σχεδιάζουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Βήμα βήμα προχωράμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό”.

.
Διαβάστε ακόμη…