Η Δάφνη Δαφνίου βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ της. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε σήμερα (31/8) άλλους τρεις νεαρούς παίκτες.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν τον 23χρονο Χρήστο Φρέσκο από τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, τον 18χρονο Γιώργο Μπέμπελο από το εφηβικό του Περιστερίου και τον 18χρονο Χρήστο Γιαννόπουλο από τον Δίωνα Κυπαρισσίας.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις:

«Ο Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου ανακοινώνει την συνεργασία για τη νέα σεζόν, με τον αθλητή Χρήστο Φρέσκο, ο οποίος θα ενισχύσει το Αντρικό τμήμα του Συλλόγου, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Χρήστος είναι γεννημένος το 2000 και προέρχεται από τον Ποσειδώνα Ψυχικού.

Η οικογένεια της Δάφνης καλωσορίζει τον Χρήστο και του εύχεται ολόψυχα υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

——————————————————————————————————————–

«Ο Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου ανακοινώνει την συνεργασία για τη νέα σεζόν, με τον αθλητή Γιώργο Μπέμπελο, ο οποίος θα ενισχύσει το Αντρικό τμήμα του Συλλόγου, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Γιώργος είναι γεννημένος το 2005 και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Γ.Σ Περιστερίου.

Η οικογένεια της Δάφνης καλωσορίζει τον Γιώργο και του εύχεται ολόψυχα υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

——————————————————————————————————————–

«Ο Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου ανακοινώνει την συνεργασία για τη νέα σεζόν, με τον αθλητή Χρήστο Γιαννόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει το Αντρικό τμήμα του Συλλόγου, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Χρήστος αν και μόλις 18 ετών έχει ήδη 2 σεζόν στην Γ εθνική με την φανέλα του Δίων Κυπαρισσίας ενώ ήταν και στα κλιμάκια της εθνικής U18.

Η οικογένεια της Δάφνης καλωσορίζει τον Χρήστο και του εύχεται ολόψυχα υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία».