Δέδας: «Να παίξουμε με φίλους»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Γιώργος Δέδας θα συμμετάσχει στο «3 on 3 streetball» που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (18-19 Ιουνίου ) στη Θεσσαλονίκη στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ συμμετείχε πέρυσι και με μεγάλη χαρά θα δώσει το παρών και φέτος ευελπιστώντας πως το τουρνουά θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

«Θέλουμε να επαναληφθεί η περυσινή επιτυχία του τουρνουά «3 on 3» που συγκέντρωσε χιλιάδες παιδιά στο Ποσειδώνιο. Ήταν ένα εγχείρημα του ΠΣΑΚ που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε και θέλουμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερο. Ευελπιστούμε σε μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών και φυσικά μικρών παιδιών. Να παίξουν όλοι ξένοιαστα χωρίς το άγχος των αγώνων και του αποτελέσματος. Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους μας αν η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνει θεσμός για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης αλλά και της Ελλάδας. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα βρούμε τρεις φίλους να κάνουμε μια ομάδα για να παίξουμε με άλλους φίλους».