Δαμαλής: «Αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη»

damalisO Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες έχοντας τον Γιάννη Δαμαλή στο τιμόνι. Ο νεαρός προπονητής μίλησε αμέσως μετά τον αγώνα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του στον πάγκο της ομάδας αλλά και στο επόμενο ματς με τον Ηλυσιακό.

«Πετύχαμε μια αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Στην απώλεια της σημαντικής διαφοράς που χτίσαμε, φάνηκε η απειρία των περισσοτέρων παικτών, αλλά δεν έλειψαν και τα διαιτητικά λάθη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε και πάντα θα πηγαίνουμε για τη νίκη», τόνισε αρχικά και σχετικά με την πρώτη του στον πάγκο πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, τον Γιώργο τον Κυρούδη, γιατί μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα, μου έστειλε τα βίντεο σκάουτινγκ όλων των ομάδων. Μπορώ να πω ότι είχα ένα δημιουργικό άγχος, το οποίο όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Πάμε πλέον στον Ηλυσιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ξέρουμε ότι το να αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες του Λεκανοπεδίου είναι δύσκολο. Αλλά εμείς έχουμε πίστη και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: Bluearena.gr