Δαμαλής: «Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πολύ δύσκολο»

 

DamalisΤη βαθμολογική “ανάσα” που ήθελε ο Ηρακλής την πήρε μετά το «διπλό» στη Βεροία επί του Φίλιππου. Ο Γιάννης Δαμαλής κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του, αναφέροντας πως η νίκη αυτή είναι απλά ένα βήμα, σ΄ενα μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί ξέραμε εκ των προτέρων ότι όποιος έχανε το παιχνίδι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις είχαμε τρία παιχνίδια με τους πρωτοπόρους, είχαμε τον Δέσπο τραυματία με αποτέλεσμα να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, τελικά όμως ο παίκτης επέστρεψε και έπρεπε να αλλάξουμε ξανά τον τρόπο με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην έχουν βρει την χημεία μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά καταφέραμε και κερδίσαμε σήμερα σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Αυτό το είχαμε δει και με τη νίκη της απέναντι στον Αρκαδικό. Ξέραμε ότι δεν περνάει κανείς εύκολα από την Βέροια. Ωστόσο καταφέραμε να είμαστε ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά, ήμασταν εύστοχοι σε κάποια κρίσιμα σουτ ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Αποστολίδη και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.

Η νίκη αυτή βέβαια δεν λέει τίποτα, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πολύ δύσκολο. Είναι ένα καλό βήμα, παίρνεις ψυχολογία από κει και πέρα όμως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε εκπλήξεις γιατί η φετινή Α2 πιστεύω είναι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών».