Δανάκης: «Η προσωπικότητα των παικτών έφερε τη νίκη»

touloumis-dimitrisΠρώτη τερμάτισε στο τέλος του πρώτου γύρου η Γέφυρα καθώς στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής επικράτησε και της Γαλάτιστας. Ο Παναγιώτης Δανάκης και ο Δημήτρης Τουλούμης με δηλώσεις τους μίλησαν για την αναμέτρηση .

 Ο Παναγιώτης Δανάκης, με δηλώσεις του στα «Νέα της Γέφυρας», μίλησε στη νίκη τους επί της Γαλάτιστας: «Ήταν ένα πονηρό παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που ήθελε πολύ τη νίκη, σε ένα γήπεδο που δεν ήταν ιδανικό για αγώνα, αλλά η προσωπικότητα των παικτών της ομάδας μας και η σωστή καθοδήγηση του προπονητή μας έφεραν τη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμα μία φορά στον κόσμο μας, που ήταν εκεί».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τουλούμης, σχολίασε: «Καταφέραμε να πετύχουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με μόλις μία ήττα. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ζέφυρο, για το οποίο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή (24/01) να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να πάρουμε ακόμα δύο βαθμούς».