Η επόμενη μέρα για τον Κρόνο έχει ξεκινήσει και η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμός της εν όψει της νέας σεζόν, που τον βρίσκει στη Γ΄εθνική. Η ομάδα ξεκίνησε το χτίσιμο και η αρχή έγινε από τον προπονητή, με τον σύλλογο του Αγίου Δημητρίου να αποφασίσει να πορευτεί με το προπονητικό δίδυμο των Βαγγέλη Δεγάϊτα και Νίκου Κοψιά.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Γ.Σ. Κρόνος, αποφάσισε να αναθέσει την Τεχνική ηγεσία της Ανδρικής και της Εφηβικής Ομάδας του συλλόγου στον Βαγγέλη Δεγάϊτα με άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Κοψιά.

Οι δύο έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές έχουν εργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία στα αναπτυξιακά τμήματα του Κρόνου και του Πανιωνίου αφήνοντας σπουδαίο έργο στην παραγωγική διαδικασία, την εξέλιξη και την αξιοποίηση νέων παικτών.

Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και της οποίας οι μελλοντικές επιτυχίες θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής και οργανωμένης προσπάθειας, που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν».