Δελέγκος: «Η νίκη αυτή αφήνει γλυκιά γεύση στην ομάδα»

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Κόροιβος Αμαλιάδας, απέναντι στην πρωταθλήτρια Καρδίτσα, τερματίζοντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Μία πορεία, η οποία όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δελέγκος στο EOK Web Radio κρίνεται επιτυχημένη. 

«Ηταν μια νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια, μεγάλη νίκη όπως και να το κάνεις. Εμείς ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν ανταποκριθήκαμε και στο τέλος ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε στο σουτ. Πληρώσαμε ότι δεν είχαμε 20 μέρες παιχνίδι. Η νίκη αυτή αφήνει γλυκιά γεύση στην ομάδα, ήταν μία πολύ καλή πορεία συνολικά», δήλωσε αρχικά και συνέχισε.

«Η ομάδα αυτή στήθηκε έχοντας ως βασικό στόχο να σωθεί εύκολα και να αποφύγει τα πλέι άουτ. Αυτό το εξασφαλίσαμε σχετικά νωρίς, μαθηματικά λίγο πιο αργά. Στην πορεία ψάχναμε να βρούμε έναν άλλο στόχο, δεν το καταφέραμε, δεν αντέξαμε αλλά όπως και να έχει η πορεία κρίνεται επιτυχημένη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες και στους παίκτες μου. Ηταν δύσκολη χρονιά με αναβολές και κόβιντ. Ισως πήραν τα μυαλά μας αέρα ότι μπορούμε να φτάσουμε και στα πλέι οφ, όμως τερματίζοντας στην 6η θέση μια θέση κάτω από τα πλέι οφ δείχνει ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε».